A kerítésnek fontos a stílusa és a színe is, ezért sima és festhető felületű, nyitott és zárt típusokat is gyártunk. A nyitott és zárt elemek kombinálhatóak, ezáltal a környezetünkhöz igazíthatjuk a leendő kerítésünket.„Ne lássanak be a szomszédok, vagy az utcán közlekedők?”, „Kilásson a házőrző kutyánk?”, „A ház és a környezete jól látható legyen?”, szinte bármilyen variációra megoldást lehet találni!

Kerítés építése alacsony kerítéssel

Ha tetszetős utcafronti kerítésre, vagy magas oldalkerítésre, vagy egy becsben álló terület köré díszkerítésre van szüksége, más-más magasságokat és megjelenést kíván. Termékeinket ezért úgy tervezzük, hogy 0,5 métertől akár 3 méteres magasságig – típusoktól eltérően – 25 és 50 cm-es lépésekkel lehet a megfelelő magasságot kialakítani. A kerítés magasságának meghatározása függ a talajviszonyoktól is. Szaktanácsadóval célszerű egyeztetni!

A bejegyzés trackback címe:

https://keritesek.blog.hu/api/trackback/id/tr364909886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása